Snygg man känner sig "INTE"

 

Hur kan man se så sjukt sliten ut, när man inte känner sig sliten?

Eller ja det är väll så när man blivit mamma? Jag ser ut som ett benrangel, sitter som quasimådo (ifrån ringaren av nottredam) Blir deprimerad varenda gång jag ser mig själv i spegeln, kan jag inte bli snygg nu när jag blivit mamma? Inget jag går och spekulerar över mer än när jag sminkar mig och försöker fixa håret. Blir inge snyggare med smink, skulle lika gärna kunna springa ut i pyamas ruffsig skulle inte märkas nån skillnad haha..

Tur man har söta barn så att folkets blickar dras till dem och inte mig.

Glömmer att jag inte ätit mat, äter godis (snabba kalorier) blivit beroende utav pepsi blir lycklig bara av tanken på att vi har en hel oöppnad KALL pepsi i kylen o en ljummen bakom mig.

Dåliga vanor VÄLKOMMNA!

 

Undrar vad mattias tänker över att hans sambo blivit ett ruckel?

Varför blir han bara snyggare med åren inte jag? Fan vad orättvis världen är!



Sorglig låt som passar till ;)

 

 


Torsdag

Bloggtorka, men haft fullt upp denna vecka.
På dagarna mellan 06-15.40 har jag varit mamma och städat lagat mat lekt o myst o allt sånt där som mammor gör. På kvällarna måndag - Onsdag mellan 16.00 - 22.40 har jag jobbat på living room o inte varit hemma fören strax efter 23 då har man slängt sig i duschen pumpat mjölk o stenslocknat (nja haft svårt att sova faktiskt).
Varit skit kul att fått kommit tillbaka till LR ialfl hade ju praktik där och det var ju jätte roligt!

Idag har jag varit på bvc med ungarna kikat in till tandvårdshygenisten med Theo där han utav alla regnbågens färger på tandborstar valde en ROSA. STOLT jag har en COOL kille!
Sen mätte o vägde vi lillflickan eller ja liten? Använder strlk 62 och 68 i kläder just nu.
Vikten var 5070 och längden 59 :). Hon ger svarsleenden och hon ger svarsljud, kan även hålla upp huvudet i bukläge. Så tydligen är hon tidig i utvecklingen, hon är ju 1 månad gammal o klarar det de genomsnittligt brukar klara vid 6-8 veckors ålder. Inte för att det hade gjort något om hon legat efter heller. Helt seriöst ligge före och efter i utvecklingen? Vem har bestämt att barn SKA kunna dittan o dattan just då?. Varför inte bara låta dem utvecklas i sin egen takt? Huvudsaken att de mår bra eller?

Trött i huvudet så godnatt!

Lördag - 4 veckor



Idag blir min flicka 4a veckor, tänka sig FYRA ynka veckor men det känns som att hon alltid funnits här.

* Födselvikt - 3722 g 52 cm lång
* 4 dagar - 3691 g
* 11 dagar - 4250 g
* 2½ vecka - 4430 g 55,9 cm lång
* 3½ vecka - 4820 g 57 cm lång

Växer hon så det knakar eller vad?

Idag ska jag dock börja pumpa, eftersom jag ska jobba på living room i sommar så ska jag börja lite lätt redan på måndag för att komma in i allt. Så på måndag får mattias vara ensam med ungarna på kvällen, eftersom jag börjar klockan 16 och mattias inte är hemma fören vid halv 6 ungefär. Så har jag turen att ha mormor och H här som barnvakt :). Tänk vilken tur man har med så många som ställer upp så mycket för oss, utan er hade vi inta haft det så bra som vi faktiskt har det idag :). Ni är guld värda! ♥

Torsdag - HELG!

Äntligen helg :), för från idag (när han slutat jobbet) tills på tisdag är tiias ledig ååh ska bli så underbart att ha min karl hemma. Jätte mysigt att va hemma med barnen, men eftersom vi inte lyckas ta oss ut ensamma ännu så klättrar man på väggarna och får dåligt humör både jag o Theo.
Ammnings hjärna och allt är ju så nytt med två barn, jag är lite feg ännu.
Igår när jag handlade bröd så måste jag ha glömt brödet på affären, när vi skulle äta frukost märkte vi att det inte fanns nå bröd i skafferiet. Letade lite överallt då jag är dement lite till och från, vilket innebär att saker o ting kan hamna på alla möjliga och omöjliga ställen. Tur att man hade frysta baguetter som blir goa i ugnen, så fick i oss frukost i alla fall :).





Kärleksfull storebror ♥

Inget i hela världen kan förklara min kärlek till er, den är för stor för att kunna förklaras med ord. Gu så jag älskar er mina underbara ungar ♥

RSS 2.0